Wandelreizen, wandelvakanties en trektochten in Turkije

Turkije Natuurlijk biedt bijzondere, kleinschalige wandelreizen met bagagevervoer, o.a. over verschillende trajecten van de Lycian Way, de St. Paul trail en in Cappadocië. Je kunt kiezen voor een individuele wandelreis, groepswandelreis of een reis op maat.

Wandelen met Turkije Natuurlijk betekent kennismaken met de prachtige natuur, de eeuwenoude cultuur en vooral ook de grote gastvrijheid en vriendelijkheid van de lokale bevolking!

Wij streven naar een vorm van toerisme waarin duurzaamheid, kleinschaligheid en kwaliteit voorop staan. Wij maken gebruik van kleine accommodaties en werken samen met de lokale bevolking in de verschillende gebieden.

Kleine groepsreizen, individuele reizen, reizen op maat
Turkije Natuurlijk reist in kleine groepen van minimaal 6 en maximaal 8 personen, tevens bieden wij individuele wandelreizen aan waarbij je er zelf op uit trekt met zijn tweeën of met een eigen groepje. Wij kunnen ook een reis aanpassen of op maat maken, bijv. voor een groep vrienden, collega’s, gezin met kinderen etc..

Reisgarantiefonds
Turkije Natuurlijk is aangesloten bij de GGTO, het reisgarantiefonds voor gespecialiseerde kleinschalige touroperators waardoor je veilig en verzekerd bij ons kunt boeken. Turkije Natuurlijk staat ingeschreven als onderdeel van de reisorganisatie: Earth Tracks/Turkije Natuurlijk.

VvKR
Earth Tracks is tevens aangesloten bij de VvKR, de vereniging voor kleinschalige reisorganisaties.

Nieuws